Blog

Fa utánzatú burkolat: ugyanaz a kép, kevesebb gond

A fából készült felületek szerelmese, és mindig úgy képzelte el az otthonát, hogy egyszer majd a valódi fából készült bútorok és burkolatok között éli mindennapjait? Ez kiváló ötlet, de gondolt már egyéb lehetőségekre is? Nem kell lemondania a fa gyönyörű kinézetéről, természetes hangulatáról és utánozhatatlan megjelenéséről, mert a fa utánzatú burkolatokkal a megszólalásig ugyanolyan látványban lehet része, sokkal kevesebb gonddal!


Keressen minket bizalommal, és ismerkedjen meg a fa utánzatú burkolatok előnyeivel! Miért érdemes ilyen burkolatokat vásárolnia az igazi fából készült termékek helyett? Az ilyen burkolatok egyik nagy előnye, hogy kevesebbet kell értük fizetni, mégis olyan, mintha valódi fából készültek volna. A fa nem csupán drága, de felhasználása nem is kifejezetten ökotudatos választás, azon kívül sokat kell tenni azért, hogy sokáig megőrizze eredeti kinézetét, valamint kondícióját.


A fa utánzatú burkolatokkal többszörösen jobban jár, mégis olyan, mintha valódi fa venné körül otthonában. Válassza minőségi burkolatainkat, és rendeljen kínálatunkból!


A lábazati kövek nem csak szépek, hasznosak is!

Szeretné otthonát valamivel dekoratívabbá tenni? Olyan kültéri díszítőelemet keres, ami többet rejt magában puszta dekorációs elemnél, de megfizethető áron lehet hozzájutni? Díszítse otthonát praktikus és ízléses lábazati kövekkel!


Mit nyújthat Önnek egy lábazati kő burkolat, amellett, hogy feldobja az ingatlan megjelenését? Ezzel a kis lélegzetű, de annál látványosabb változtatással könnyedén megnövelheti otthona értékét, hiszen a lábazati kövek minőségi darabjai értékes, természetes kőből készülnek és kézzel faragottak, így, ha eljön az ideje magasabb árat kérhet a házért. Speciális esetben a lábazati kövek hőszigeteléssel és légréssel is felrakhatóak, így képesek hozzájárulni otthona komfortosabbá tételéhez, illetve ellenállóbbá teszik a házat a környezeti hatásokkal szemben.


Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran, tudjon meg többet a lábazati kövekről, a felhasználásukhoz kapcsolódó lehetőségekről!


Természetes és elegáns – a kerti tipegő

A kerttervezés során számos különböző lehetőség merülhet fel az ösvények kialakítására. Az egyik ilyen nem más, mint a kerti tipegő, amely egyszerre nyújt látványos és hasznos megoldást a kérdésre.


A kerti tipegőkkel kialakított utak könnyen képesek megőrizni a természet közeli hangulatot, hiszen úgy illeszkednek bele a kert látványvilágába, hogy azt nem bontják meg közben. Mivel nem egybefüggő járófelületet szokás kialakítani a segítségükkel, hanem lépéstávolságban helyezkednek el a kerti tipegők, így könnyen megadják azt az illúziót, mintha egy erdei ösvényen lépkednénk, ahol csak néhol látszanak ki a sziklák.


Ráadásul a kerti tipegők lehetőségek széles skáláját rejtik magukban! Mivel kialakításuk lehetővé teszi, hogy akár színezett formában kerüljenek felhasználásra, könnyedén igazítható a megjelenés a kertben már korábban elhelyezett kiegészítőkhöz.


Szeretne Ön is kerti tipegőt vásárolni és kihasználni ezt a remek megoldást? Keressen minket bizalommal ajánlatunkért!


Hozza közelebb a természetet fa utánzatú térburkolatokkal!

A fa népszerűsége töretlen a lakberendezés terén, mivel a legtöbb stílus szerint kialakított otthon ékes díszítőeleme lehet, legyen szó egy egyszerű kis fapolcról, vagy egy díszes faasztalról.


A fa utánzatú térburkolatok közelebb hoznak a természethez, és a lakásunk bármely helyiségében kiválóan mutatnak. A valódi fából készült burkolat sok gondozást, odafigyelést igényel, ezzel szemben a fa utánzatú térburkolatok speciális felületüknek köszönhetően a mindennapi körülményekhez kiválóan igazodnak, és strapabíróak. Ahhoz, hogy természetességet varázsoljunk otthonunkba, nem kell kompromisszumot kötnünk a sok ápolást igénylő, igazi faburkolattal! A fa utánzatú térburkolatok nemcsak természetközelséget varázsolnak otthonunkba, hanem harmóniát és melegséget is, így komfortérzetünk még inkább megnövekszik.


Engedje be otthonába a természetet, és emelje otthona értékét fa utánzatú térburkolatok felhasználásával!