Fa utánzatú térburkolatok

A fa utánzatú térburkolatok közelebb hoznak a természethez, és a lakásunk bármely helyiségében kiválóan mutatnak. A valódi fából készült burkolat sok gondozást, odafigyelést igényel, ezzel szemben a fa utánzatú térburkolatok speciális felületüknek köszönhetően a mindennapi körülményekhez kiválóan igazodnak, és strapabíróak. Ahhoz, hogy természetességet varázsoljunk otthonunkba, nem kell kompromisszumot kötnünk a sok ápolást igénylő, igazi faburkolattal! A fa utánzatú térburkolatok nemcsak természetközelséget varázsolnak otthonunkba, hanem harmóniát és melegséget is, így komfortérzetünk még inkább megnövekszik.

Keressen minket bizalommal, és ismerkedjen meg a fa utánzatú burkolatok előnyeivel! Miért érdemes ilyen burkolatokat vásárolnia az igazi fából készült termékek helyett?

Termékválaszték

fa utánzatú burkolat

Nagy fa

Méret: 116,5 cm x 38 cm x 5 cm (1/2 m2)
Súly: 50 kg/db
Anyag: anyagában színezett, javított beton

fa utánzatú burkolat

Kis vasúti talpfa

Méret: 54 cm x 28 cm x 5 cm
Súly: 11 kg/db
Anyag: anyagában színezett, javított beton

fa utánzatú burkolat

Spanyol fa

Méret: 21 cm x 64 cm x 5 cm
Súly: 13 kg/db
Anyag: anyagában színezett, javított beton

Galéria

referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia