Lábazati kövek

Szeretné otthonát valamivel dekoratívabbá tenni? Olyan kültéri díszítőelemet keres, ami többet rejt magában puszta dekorációs elemnél, de megfizethető áron lehet hozzájutni? Díszítse otthonát praktikus és ízléses lábazati kövekkel!

Mit nyújthat Önnek egy lábazati kő burkolat, amellett, hogy feldobja az ingatlan megjelenését? Ezzel a kis lélegzetű, de annál látványosabb változtatással könnyedén megnövelheti otthona értékét, hiszen a lábazati kövek minőségi darabjai értékes, természetes kőből készülnek és kézzel faragottak, így, ha eljön az ideje magasabb árat kérhet a házért. Speciális esetben a lábazati kövek hőszigeteléssel és légréssel is felrakhatóak, így képesek hozzájárulni otthona komfortosabbá tételéhez, illetve ellenállóbbá teszik a házat a környezeti hatásokkal szemben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran, tudjon meg többet a lábazati kövekről, a felhasználásukhoz kapcsolódó lehetőségekről!

Termékválaszték

lábazati kövek

Rustico B

Ár: 4800 Ft/m2
Súly: 52 kg/m2
Anyag: anyagában színezett, javított beton

lábazati kövek

Ürömi

Ár: 4800 Ft/m2
Súly: 51 kg/m2
Anyag: anyagában színezett, javított beton

Galéria

referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia