Térburkolatok

A térköveket is legalább olyan gondosan kell kiválasztani, mint például a nappali, vagy a fürdőszoba burkolatát. Fontos, hogy maradéktalanul betöltse a funkcióját, de az is, hogy ízléses legyen, olyan, amire szívesen nézünk rá. A térkövek között különféle méretű és formájú termékeket találunk, de ez nem az egyetlen szempont, ami alapján választhatunk, ott van még a rengeteg árnyalat és textúra is. Egy színű, vagy mintában kirakott térburkolatban gondolkodunk? Akárhogyan is döntünk, annak lesz egy meghatározott képe, hangulata, stílusa, ami hatással van az épületre, a környezetre is. A koncepciót meghatározza az is, hogy mekkora területet kell lefedniük a térköveknek: csak egy kis kerti tipegő készül, vagy az egész udvart beborítják majd?

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken térkő gyártással és tanácsadással kapcsolatban, hogy segíthessünk megvalósítani térburkolással kapcsolatos terveit!

Termékválaszték

lábazati kövek

Antik

Méret: 42,5 cm x 42,5 cm
Súly: 48 kg/m2
Anyag: anyagában színezett, javított beton
fél és negyed is rendelhető

lábazati kövek

Angol

Méret: 42,5 cm x 42,5 cm
Súly: 48 kg/m2
Anyag: anyagában színezett, javított beton
fél és negyed is rendelhető

Galéria

referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia referencia